Wednesday, June 22, 2011

Idea? Mana?

Ramai yang aku tengok di blogspot ni selalu update mereka punya blog. Kadang-kadang aku tertanya jugak, "how the heck they get all the idea to write the post?" I mean, yang ada information or benefit punya blog la. Bukannya yang update daily life macam "hari ni aku main badminton. Esok aku menari." Not that kind of post. okay, moving on.  Yang post berinfomasi tu pulak lagi aku kagum yang update everyday. Sekali post panjang bagai nak rak dia punya content. Sumpah membuatkan aku kagum tak tentu pasal. Jadi, dengan kesempatan yang aku ada ni, aku tujukan soalan tu pada semua pembaca blog aku. "MACAM MANA KORANG ASYIK DAPAT IDEA YE?"

No comments: