Sunday, August 7, 2011

Masuk minggu ni.

Minggu ni ialah minggu yang paling crucial sebelum raya. *belom habis puasa lagi dah pikir raya* Biasalah, untuk dapat kesenangan mesti kena tempuh kesusahan, kepayahan, keresahan dan macam-macam lagi benda yang agak susah nak tempuh. Jadi, sebelum aku dapat beraya dengan gembiranya tanpa perlu risau apa-apa, aku kena menempuhi minggu "killer" ni iaitu minggu mid-term exam.

Mid-term Examination
Isnin - Modern Issue
Selasa - Broadcating
Rabu - Publishing
Khamis - Publication

Nampak tak betapa susah nya paper ni? Tengok tajuk pun dah tau. Nasib baik lah subjek Economi dah buat mid-term exam & subjek Advertising tak ada exam minggu ni. Kalau tak, bertambah sengsara la hidup nak menelaah semua tu. hahaha. Oh well, harap-harap semuanya berjalan lancar. Amin.

No comments: